Välkomna till GHP Stockholm Gastro Center. Vi bedriver endast planerad sjukvård. För att minimera smittspridning ber vi att anhöriga inte följer med in på mottagningen. I de fall du har infektionssymtom såsom feber ber vi dig att boka om ditt besök eftersom vi inte vill sprida smitta på kliniken och inte heller kommer kunna behandla dig. För dig som ska genomgå gastroskopi eller koloskopi i narkos kontrollerar vi tempen på. Om den ligger över 37,5 grader får du tyvärr inte sövas och du får i så fall en ny tid

Läs mer här.

Information angående Covid-19 (Corona)

Angående Covid-19 (Coronavirus)

GHP Stockholm Gastro Center bedriver endast planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot patienter/anhöriga med smittsamma sjukdomar.
Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling/undersökning. Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ber vi dig att kontakta oss.

  • Observera att vi enligt direktiv från Region Stockholm numera kontrollerar tempen på alla som ska genomgå gastroskopi eller koloskopi i narkos. Om den ligger över 37,5 grader får du tyvärr inte sövas och du får i så fall en ny tid. Detta gäller endast för undersökningar i narkos.
  • För att minimera smittspridning ber vi att anhöriga inte följer med in på mottagningen

Vänligen Personalen
GHP Stockholm Gastro Center

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.