Kvalitet genom specialisering

Välkomna till GHP Stockholm Gastro Center. Vi bedriver endast planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot patienter/anhöriga med smittsamma sjukdomar. I de fall du har infektionssymtom såsom feber ber vi dig att boka om ditt besök eftersom vi inte vill sprida smitta på kliniken och inte heller kommer kunna behandla dig.

Läs mer här.

Kontakta oss

GHP Stockholm Gastro Center

Sophiahemmet
Valhallavägen 91
Hus O, plan 4
114 28 Stockholm

Telefon: 08-406 23 08

Du kan när som helst under dygnet ringa in och boka telefontid med en sjuksköterska eller lämna ett meddelande på vår telefonsvarare.

Email: info@stockholmgastrocenter.se
Tänk på att aldrig maila känslig information! För patientärenden, vänligen ring ovanstående telefonnummer eller kontakta oss via Vårdguidens e-tjänster (se nedan).

Telefon Kirurgi: 08-406 28 45

Öppettider

Måndag - fredag: 07:30-16:00

1177 Vårdguiden

Via 1177 kan du av- eller omboka din tid, förnya recept och ställa frågor till oss. Du kan även läsa information ur din journal.

GHP Stockholm Gastro Center öppenvård »länk till annan webbplats

GHP Stockholm Gastro Center endoskopi »länk till annan webbplats

GHP Stockholm Gastro Center kirurgi »länk till annan webbplats

Synpunkter på vården

När du har synpunkter på vården bör du i första hand kontakta personalen eller enhetschefen på kliniken du blivit behandlad på.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.