Välkomna till GHP Stockholm Gastro Center. Vi bedriver endast planerad sjukvård. För att minimera smittspridning ber vi att anhöriga inte följer med in på mottagningen. I de fall du har infektionssymtom såsom feber ber vi dig att boka om ditt besök eftersom vi inte vill sprida smitta på kliniken och inte heller kommer kunna behandla dig. För dig som ska genomgå gastroskopi eller koloskopi i narkos kontrollerar vi tempen på. Om den ligger över 37,5 grader får du tyvärr inte sövas och du får i så fall en ny tid

Läs mer här.

Kontakta oss

GHP Stockholm Gastro Center

Sophiahemmet
Valhallavägen 91
Hus O, plan 4
114 28 Stockholm

Telefon: 08-406 23 08

Du kan när som helst under dygnet ringa in och boka telefontid med en sjuksköterska eller lämna ett meddelande på vår telefonsvarare.

Email: info@stockholmgastrocenter.se
Tänk på att aldrig maila känslig information! För patientärenden, vänligen ring ovanstående telefonnummer eller kontakta oss via Vårdguidens e-tjänster (se nedan).

Telefon Kirurgi: 08-406 28 45

Öppettider

Måndag - fredag: 07:30-16:00

1177 Vårdguiden

Synpunkter på vården

När du har synpunkter på vården bör du i första hand kontakta personalen eller enhetschefen på kliniken du blivit behandlad på.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.