Välkomna till GHP Stockholm Gastro Center. Vi bedriver endast planerad sjukvård. För att minimera smittspridning ber vi att anhöriga inte följer med in på mottagningen. I de fall du har infektionssymtom såsom feber ber vi dig att boka om ditt besök eftersom vi inte vill sprida smitta på kliniken och inte heller kommer kunna behandla dig. För dig som ska genomgå gastroskopi eller koloskopi i narkos kontrollerar vi tempen på. Om den ligger över 37,5 grader får du tyvärr inte sövas och du får i så fall en ny tid

Läs mer här.

Undersökningar

Allmänt om endoskopi

Endoskopi är ett samlingsnamn för olika invärtes undersökningar. Vid en endoskopi används en böjlig, styrbar slang försedd med videooptik. Hos oss på GHP Stockholm Gastro Center utförs olika endoskopiska undersökningar av magtarmkanalen. Vi utför även kapselenteroskopier. Mer information om våra undersökningar hittar du under respektive rubrik i menyn.

KONTAKT

Patient eller vårdgivare? Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderinga.

BLI PATIENT

Vill du bli patient hos oss? Läs mer om hur du gör för att få komma till oss.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.